Specialist in productierechten

U wilt uw bedrijf uitbreiden of misschien juist staken. Dat gaat gepaard met ingrijpende (financiële) beslissingen. Zo heeft u naast uw eigen plannen te maken met (soms) ingewikkelde en veranderende wet- en regelgeving. Het is dan prettig als u kunt klankborden met iemand die de markt en ontwikkelingen daarin goed kent.

Verkoop en lease van productierechten

Zelf opgegroeid op een melkveebedrijf en al meer dan dertig jaar werkzaam in de agrarische sector kennen wij de markt van binnen en buiten. Met een persoonlijke benadering, betrouwbaar advies en betrokken begeleiding adviseren en ondersteunen we u bij het kopen, verkopen of lease van stikstofrechten / ammoniakrechten, fosfaatrechten, varkensrechten, pluimveerechten, Vervangende Verwerkings Overeenkomsten (VVO’s) en/of betalingsrechten. Vanuit het Achterhoekse Zelhem werken wij door heel agrarisch Nederland.

Kennismaken? In de onderstaande video stelt Frans Evers zich aan u voor.

Waarom Frans Evers inschakelen?

U heeft productierechten nodig of beschikbaar ter overname. Dan vraagt u zich misschien af: Hoe pak ik dat aan? Wat is de juiste timing? Wat is een goede prijs? En zo heeft u vast nog meer vragen. Met kennis van de actuele ontwikkelingen brengen wij vraag en aanbod samen. Zo’n transactie gaat vaak over veel geld en er komt het nodige papierwerk bij kijken. Heeft u een beslissing genomen, dan zorgen wij voor een zorgvuldige afwikkeling. Van A tot Z. Zo heeft u er zelf geen werk mee en bent u ervan verzekerd dat de overdracht zowel administratief, financieel als juridisch perfect geregeld is. Daar gaan wij voor, daar staan wij voor.